Vaskó Dorina ugró nagykövet és tanácsadóm bemutatkozása

Sziasztok!

Az én nevem Vaskó Dorina, kiskorom óta a lovak szerelmese vagyok.
Apukám vezetett bele a lovak világába, nála kezdődött az ez iránti szeretet.
Első lovamat Hercegnek hívták egy csodaszép angol telivér volt, aki annak ellenére, hogy a galoppon versenyzett remekül sétálgatott velem a pályán is.

Az évek múlásával sem hagyott alább a tűz amit irántuk érzek. Rengeteg jó helyen sikerült tudást és tapasztalatot szereznem.
A pálya választási utam során a magasabb szintű lovaglás elsajátításában a Dunaharaszti Szilágyi Lovasklubb indított el, ahol az ugrás alapjait, és a sportlovakkal való bánásmódot és munkamenetét ismertem meg. Gyerekkorom nagy részét itt töltöttem és remek tapasztalatokkal indítottak a nagyvilágnak.

Volt sajnos egy körülbelül 2 éves kihagyásom, mert az élet sorskereke ezt kívánta, de ez idő alatt sem felejtettem el az érzést amit a lovak adnak számomra.

Nem sokkal később megkaptam életem nagybetűs lovát. A már jól ismert szemüveges csodabogarat, Keepin IT Real P-t akit mindenki csak Kevinként ismer.
Hosszú rögös utat jártunk/járunk be együtt, rengeteget hozzá tesz az életemhez amiért nem lehetek elég hálás neki.

A “karrierem” java kezdetét Simonpusztától szereztem, magas fokú támogatást kaptam versenyzés terén. Rengeteg lóval versenyezhettem, és fejlődhettem szuper edzők felügyelete mellett.

A profilom főleg az elrontott lovak átlovaglása. Szeretem a kihívást, mindemellett sosem azt látom, hogy egy adott ló milyen az adott pillanatban, hanem azt amivé válhat.
Sokszor csak azt mondják rólam, hogy “a lány aki az ördögre is felül”.

Nemrégiben csodálatos élményeket szerezhettem magasabb fokú díjlovas ismeretekben, így jelenleg az ugrás és a díjlovaglás is vonz. Remek érzés az, hogy megbíznak bennem és az eredmények amiket elértem mindig vissza igazolnak.

Sokszor dolgoztam munkalovasként, lóápolóként, a legnagyobb ugrásaimmal Zárug Gyulánál ismerkedtem meg ahol rengeteg plussz tapasztalattal gazdagodtam amit a mai napig is hasznosítok.

Jelen pillanatban a lovaglás mellett állatorvos asszisztensként dolgozom. Érdekes dolog egy kicsit más szemmel nézni a lovakat.
Remélem egy kis idő elteltével ebbe is nagyszerűen bele fogok tanulni, addig is mindemellett, segítem a Material Horse csapatát és fejlődök majd a lovaglás terén.

Vissza a blogba